maanantai 28. lokakuuta 2013

Islam-ilta 29.10.13

Huomenna YLE TV2 alkaa odotettu Islam-ilta klo 21.00! Miten Suomi ja Islam osaavat elää yhdessä?Kannattaa lukaista myös Islam-illan avoin toimituskokous:

Miksi kaikki kritiikki leimataan ennakkoluuloiksi:
"Ajankohtaisen kakkosen Islam-illan työryhmä järjesti keskiviikkona avoimen toimituskokouksen. Ylen live-chatin kautta yleisö pääsi esittämään toimittajille kysymyksiä ja toiveita tulevasta keskusteluillasta. Puolentoista tunnin mittaiseen kokoukseen osallistui yli tuhat kävijää"

Saman aiheen tiimoilta huomenna, tiistaina voit osallistua chattiin ja seurata suoraa lähetystä:

Tässä muitakin erittäin kiinnostavia linkkejä eli mm. suomalaisen naisen palaaminen islamiin:

"Tunnenko yhtään muslimia, mietin A2 Islam-iltaa valmistelevassa toimituspalaverissa syyskuun lopussa. Ai niin, sisko kertoi, että vanha koulukaverini Saila on nykyään muslimi, naimisissa egyptiläisen miehen kanssa ja heillä on kolme lasta. Käyttääköhän Saila huiviakin, kauhistelin. Siitä piti ottaa selvää".

"Ajankohtaisen kakkosen toimittaja Kati Leskinen valmistautuu ensi viikon tiistaina TV2:lla esitettävään Islam-iltaan. Toisessa näkökulmakirjoituksessaan hän vierailee moskeijassa".

"Huomenna se vihdoin on, islam-ilta. Päähän on tarttunut paljon uutta tietoa, mutta islamista on edelleen ristiriitaiset fiilikset. Huiviin pukeutuminen ei helpota olotilaa".

Odotan huomiselta avointa, mielenkiintoista ja avartavaa iltaa TV:n ääressä. Ollaankohan Suomen siskot ja veljetkin yhtäaikaa ruudun ääressä :) Infotkaa muillekin Islamista kiinnostuneille ja jakakaa blogeissanne!

4 kommenttia:

 1. Joo tätä ollaankin jo odotettu! Toivottavasti ei mene ihan päättömäksi tappeluksi, niin kuin monet ovat jo ennakoineet, vaan keskustelu pysyisi asiallisena.

  VastaaPoista
 2. Hyvä kun vinkkasit asiasta, mä ehdin jo unohtaa :)
  Innolla odottelen ohjelmaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Islam-ilta sujui aika maltillisesti, mutta edelleen jaksettiin yleistää ja sharia lain tuleminen Suomeen oli aika kaukaa haettua, sehän vaatii muslimi enemmistön väestössä! Mutta ainakin tuli asioista keskusteltua ja hyviäkin asioita onneksi nousi sieltä myös :)

   Poista
  2. Niinpä, en ymmärrä miksi toiset pelkää, että sharia laki tulee Suomeen, ei mitenkään realistista.

   Poista