torstai 10. heinäkuuta 2014

Ramadanin sujuminen

Ensimmäinen päivä oli itselleni vaikein, mutta siitä eteen päin paasto on sujunut hyvin. Parina päivänä on vatsan pohjassa tuntunut nälkä, mutta tunne on mennyt nopeasti ohi. Paaston olen rikkonut taateleilla, juonut päälle täysmehua ja käynyt rukoilemassa ennen isompaa ateriaa. Täydellä vatsalla kun on epämukavampi rukoilla.

Iftar ateriat ovat olleet terveellisiä, kasviskeittoa ja salaattia on tarjolla joka ilta, vaihdellen riisiä, perunoita ja kanaa eri muodoissa, mutta on meillä ollut pitsaakin :) Jälkiruoaksi mustikka- tai raparperipiirakkaa vaniljakastikkeessa ja juomaksi teetä.

Sahur on ollut vaihdellen voileipää, joghurttia ja tuoremehua, raejuustoa tonnikalalla (hyvät proteiinit), tai kasviskeittoa ja runsaasti vettä. Se onkin erityisen tarpeen nyt kun ovat luvanneet hellettä ainakin viikoksi eteen päin. Puoliväli häämöttää ja kroppa on tottunut paastoon hyvin, tästä on hyvä jatkaa!

Ja mikä parasta, anoppini matkustaa meille ensi viikolla ensimmäistä kertaa Suomeen kolmeksi kuukaudeksi! Tiedossa on ihanaa yhteistä aikaa vuosiin ja varmasti maukkaat ruoat. Ja pääsemme juhlimaan eid-juhlaa yhdessä <3Miten teillä muilla on sujunut Ramadanin vietto?

P.S. Nyt eletään muutenkin jännittäviä aikoja, kerron tästä pian lisää ;) Jotain hyvää ehkä tapahtuu, Inshallah!

2 kommenttia:

 1. Mulle on ollut nyt tää toinen viikko pahempi, mutta huomasin sen johtuvan ihan ruoasta. Liian rasvainen ruoka väsyttää seuraavana päivänä.

  Voikun ihanaa, saat anoppisi Suomeen <3

  Jään odottamaan mitä hyvää on tulossa :)

  Olisi kiva nähdä myös kuvia kattauksesta ja ruuista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua väsyttää ainoastaan se että yöunet jäävät lyhimmillään 4 tunnin mittaisiksi, olen sitten illalla kuin nukkuneen rukous :D

   Anopin laittamista iftar-aterioista voisinkin laittaa kuvia ja eid-ateriasta sitten ainakin!

   Ihanaa, kun on jotain uutta ja mahtavaa tiedossa, itse asiassa parikin asiaa...

   Poista